Статии Означени со fotelji

Liberty

Liberty
2 years warranty Liberty Опис | DescriptionМатеријали | FinishesОпции | Options Working Armchair with hard castors 50 mm, metal chrome base, with metal chrome arms and sinhron mechanism with 2 handle. Also avilable as visitor armchair with metal chrom construction upholstered Работна фотеља сo тврди тркалца 50 mm, метална хромирана база, метални хромирани раконаслони и синхрон механизам со 2 рачки. Исто така достапнаПовеќе

King pvc

King pvc
2 years warranty King pvc Опис | DescriptionМатеријали | FinishesОпции | Options Working Armchair with hard castors 50 mm, nylon black base, with plastic arms and sinhron mechanism with 2 handles. Работна фотеља сo тврди тркалца 50 mm, пвц база, пвц раконаслони и синхрон механизам со 2 рачки. MICRO FIBER LEATHER BLACK, LEATHER COLOUR IMIT.LEATHER FABRIC KASE МИКРО ФИБЕР КОЖА ЦРНА, КОЖА ВО БОЈАПовеќе

King chrome

King chrome
2 years warranty King chrome Опис | DescriptionМатеријали | FinishesОпции | Options Working Armchair with hard castors 50 mm, metal chrome base, with metal chrome arms and sinhron mechanism with 2 handle. Also avilable as visitor armchair with metal chrom construction upholstered Работна фотеља сo тврди тркалца 50 mm, метална хромирана база, метални хромирани раконаслони и синхрон механизам со 2 рачки. Исто такаПовеќе

Brasil

Brasil
2 years warranty Brasil Опис | DescriptionМатеријали | FinishesОпции | Options Working Armchair with hard castors 50 mm, alumin base, with arms and multiblock mechanism. Also available as Visitor Armchair with metal chrom construction upholstered. Работна фотеља сo тврди тркалца 50 mm, алуминиумска база, раконаслони и мултиблок механизам. Исто така достапна и како конференциска столица на метална хромирана конструкција, тапацирана MICRO FIBER LEATHER BLACK,Повеќе

Kroma

Kroma
2 years warranty Kroma Опис | DescriptionМатеријали | FinishesОпции | Options Working Armchair with hard castors 50 mm, alumin base, with arms and multiblock mechanism. Also available as Visitor Armchair with metal chrom construction upholstered. Работна фотеља сo тврди тркалца 50 mm, алуминиумска база, раконаслони и мултиблок механизам. Исто така достапна и како конференциска столица на метална хромирана конструкција, тапацирана MICRO FIBER LEATHER BLACK,Повеќе

Mimoza

Mimoza
2 years warranty Mimoza Опис | DescriptionМатеријали | FinishesОпции | Options Working Armchair with hard castors 50 mm, alumin base, with arms and multiblock mechanism. Also available as Visitor Armchair with metal chrom construction upholstered. Работна фотеља сo тврди тркалца 50 mm, алуминиумска база, раконаслони и мултиблок механизам. Исто така достапна и како конференциска столица на метална хромирана конструкција, тапацирана MICRO FIBER LEATHER BLACK,Повеќе

Flamingo

Flamingo
2 years warranty Flamingo Опис | DescriptionМатеријали | FinishesОпции | Options Working Armchair with hard castors 50 mm, alumin base, with arms and multiblock mechanism. Also available as Visitor Armchair with metal chrom construction upholstered. Работна фотеља сo тврди тркалца 50 mm, алуминиумска база, раконаслони и мултиблок механизам. Исто така достапна и како конференциска столица на метална хромирана конструкција, тапацирана MICRO FIBER LEATHER BLACK, LEATHER COLOUR IMIT.LEATHERПовеќе

Paris

Paris
2 years warranty Paris Опис | DescriptionМатеријали | FinishesОпции | Options Working Armchair with hard castors 50 mm, alumin base, with arms and multiblock mechanism. Работна фотеља сo тврди тркалца 50 mm, алуминиумска база, раконаслони и мултиблок механизам. LEATHER BLACK, LEATHER BROWN, LEATHER BEIGE КОЖА ЦРНА, КОЖА КАФЕНА, КОЖА КРЕМ Empty tab. Edit page to add content here.Повеќе

Premier

Premier
2 years warranty Premier Опис | DescriptionМатеријали | FinishesОпции | Options Работна фотеља со гумирани тркалца, алуминиумска база, раконаслони и мултиблок механизам. Working Armchair with soft castors, alumin base, with arms and multiblock mechanism. LEATHER BLACK, LEATHER BROWN, LEATHER BEIGE КОЖА ЦРНА, КОЖА КАФЕНА, КОЖА КРЕМ Empty tab. Edit page toПовеќе

Leader

Leader
2 years warranty Leader Опис | DescriptionМатеријали | FinishesОпции | Options Работна фотеља со гумирани тркалца, алуминиумска база, раконаслони и мултиблок механизам. Working Armchair with soft castors, alumin base, with arms and multiblock mechanism. FABRIC ШТОФ Empty tab. Edit page to add content here.Повеќе

Новости

Во фокус

Локација