Office&Co. на OUTLET 2015

office-outlet-2015

Office&Co. од 05.06. до 14.06.2015 ќе учествува на, новиот Скопски  OUTLET саем, место каде можете да најдете сè за Вашиот дом, по намалени OUTLET цени!

Доколку градите, реновирате или преуредувате, ова е вистинското место да го заштедите Вашето време и пари!

Влезот е бесплатен, а следуваат и големи изненадувања за посетителите.

Попусти на многу производи и до 50%.

Времетраење: 05.06.2015 – 14.06.2015

Вистинско место да го заштедите Вашето време и пари!

Новости

Во фокус

Локација