Rubik

1 years warranty

Rubik

Sofa with 1 or 2 seats, with metal leg, upholstered
Клуб сет, во изведба на фотеља или двосед, на метални ногарки, тапацирана.

IMIT.LEATHER
FABRIC KASE
LEATHER BLACK
LEATHER COLOUR

МИКРО ФИБЕР
ЕКО КОЖА
ШТОФ КАШЕ
КОЖА ЦРНА
КОЖА ВО БОЈА

Empty tab. Edit page to add content here.

Новости

Во фокус

Локација