Лабораториски Столици

Wood Lab

Wood Lab
1 years warranty Wood Lab Опис | DescriptionМатеријали | FinishesОпции | Options Working chair with hard castors 50 mm, seat and back wood, nylon black base Работна столица со тврди тркалца 50 мм, седиштето и наслонот дрвени, најлон црна база MICRO FIBER IMIT.LEATHER FABRIC KASE МИКРО ФИБЕР ЕКО КОЖА ШТОФ КАШЕ Empty tab. Edit pageПовеќе

Tulip Lab

Tulip Lab
1 years warranty Tulip Lab Опис | DescriptionМатеријали | FinishesОпции | Options Working chair with hard castors 50 mm, seat and back black poliuretan, nylon black base Работна столица со тврди тркалца 50 мм, седиштето и наслонот црн полиуретан најлон црна база MICRO FIBER IMIT.LEATHER FABRIC KASE МИКРО ФИБЕР ЕКО КОЖА ШТОФ КАШЕ Empty tab.Повеќе

Krug

Krug
1 years warranty Krug Опис | DescriptionМатеријали | FinishesОпции | Options Working chair with hard castors 50 mm, nylon black base Работна столица со тврди тркалца 50 мм, најлон црна база MICRO FIBER IMIT.LEATHER FABRIC KASE МИКРО ФИБЕР ЕКО КОЖА ШТОФ КАШЕ Empty tab. Edit page to add content here.Повеќе

Новости

Во фокус

Локација